Madelief Overons

 Kraamzorg madelief

Enthousiaste kraamverzorgenden met passie voor u en uw pasgeboren kindje(s), dát is Kraamzorg Madelief.
Vanzelfsprekend staan wij open voor alle gezindten en culturen. Wij leveren ook in bijzondere situaties passende zorg op maat. We bespreken dit bij de intake, zodat de zorg voor een ieder duidelijk en naar wens verloopt.
Wij streven ernaar u tijdens de kraamperiode volledig te ontzorgen. Waarom we daar zo gepassioneerd over zijn? We stellen ons graag aan u voor.

Madelief Kennismaken

 Kennismaken

Wij vinden het bijzonder om deel uit te mogen maken van een prachtige periode in uw leven. Daarom maken we graag van te voren alvast kennis en bespreken we de wensen en behoeften. Zodat wanneer het moment daar is alles vlekkeloos verloopt.

Madelief Kraamzorg

Met liefde en zorg 

Het bieden van ondersteuning is ons op het lijf geschreven. Naast kraamzorg bieden wij begeleiding bij de (borst)voeding, leren wij u alles over de verzorging van uw baby('s) en verrichten wij lichte huishoudelijke taken. Daarnaast observeren wij de gezondheid van moeder en kind(jes). We dragen onze bevindingen over aan de verloskundige die de eindverantwoordelijkheid heeft.

Madelief Overons Voorstellen

Madelief Kennismaken Inschrijfformulier

Madelief Kraamzorg Diensten

Wij doen het net even anders

Kraamzorg Madelief is een jonge organisatie opgericht door ervaren, enthousiaste zorgverleners met jarenlange ervaring in de kraamzorg. Gedreven door passie voor het vak en ambitie om het anders te doen leveren zij een totaaloplossing voor de kraamperiode.

 

 

 

Kom ons opzoeken

Wij staan geregeld op markten en evenementen in de regio. U kunt kennis met ons komen maken en informatie krijgen over de diensten die wij verlenen.

Dit jaar kunt u ons vinden op de volgende markten:

- 25 mei Ponymarkt in Puttershoek
- 12 juni Buitensluisse Paardenmarkt in Numansdorp
- 29 juni Zomermarkt in Strijen
- 28 augustus Jaarmarkt in 's Gravendeel
- 14 september Jaarmarkt in Oud Beijerland